Férhezli Attila

Férhezli Attila vagyok, 2004-ben vizsgáztam svéd, sport és relaxáló masszázsokból. Az elmúlt 16 év során sok tapasztalatot szereztem, folyamatosan fejlesztem magam és próbálom mindig megtalálni hogy mire van ép szüksége a vendégeimnek. A masszázsom során a célom hogy a stresszel teli megfáradt testeket/lelkeket kiszakítsam a mindennapokból és legalább arra a pár órára egy új élménnyel gazdagítsam.
Lágy csontkovácsolást és a gerinc-tréninget szintén több éve végzem. Ezeknek a kezeléseknek az elsajátításával már sokkal hatékonyabban tudom segíteni a vendégeim egészségügyi/mentális állapotának a javítását vagy a megőrzését. Fontosnak tartottam kiemelni hogy én nem vagyok orvos vagy “csodadoktor”, nem végzek semmilyen orvosi diagnosztikát. Az én feladatom vagy a megelőzés vagy pedig a rehabilitáció, az utóbbi orvos/gyógytornász után történik, az ő útmutatásukat követve tudok csak felelősségteljesen dolgozni.
A csontkovácsolás és gerinctréning esetén is azt vallom hogy az emberi test mindig tartogat meglepetéseket, így folyamatosan képezni kell magam, hogy segíteni tudjak.

Várom sok szeretettel!
Amennyiben nincs lehetősége ellátogatni hozzám masszázsra, akkor hétvégenként házhoz is megyek.